Ara

Bolluca Mh Kepenk Tamiri

Home / Bolluca Mh Kepenk Tamiri

Bolluca Mh Kepenk Tamiri Bolluca Mh Kepenk Tamiri Bolluca Mh Kepenk Tamiri

Bolluca Mh Kepenk Tamiri

Bolluca Mh Kepenk Tamiri

Bolluca Mh Kepenk tamiri kapsamında hizmet veren tamir firmaları her geçen gün gelişmektedir. Özellikle otomatik kepenklerin günümüzde pek çok alanda kullanılmaya başlamasıyla birlikte onarım elemanı ve onarım firmalarına olan ihtiyaç önemli ölçüde artmıştır. Genellikle iş alanında kullanılan otomatik kepenkler, kapıları veya pencereleri güvenilir bir şekilde kapatabilir.

Otomatik kepenk sistemleri, eski kepenk sistemlerine göre daha dekoratif bir yapıya sahiptir. Aslında günümüzde özel üretim için hazırlanan otomatik kepenklerde birden fazla renk seçeneği bulunmaktadır. Otomatik panjur sistemi, uzaktan kumanda veya duvara monte bir düğme ile etkinleştirilir. Bu sayede kullanıcı herhangi bir fiziksel kuvvet uygulamadan kapağı kolayca ve basit bir şekilde açıp kapatabilir.

Kullanım kolaylığı ile dikkat çeken otomatik kepenk sistemi, bakım eksikliği veya kullanıcı hatası nedeniyle uzun süre kullanılabilir. Ancak bu durumda kullanıcı otomatik kepenk sistemini tamir etmeye çalışmamalı ve bir tamirciden yardım almalıdır.

Bolluca Mh Kepenk tamircisi

Pencere, kapı, garaj, depo ve işletmelerde yaygın olarak kullanılan birçok otomatik kepenk sistemi çeşidi bulunmaktadır. Otomatik kepenk sisteminin türü, kullanım alanına ve üretildiği malzemeye bağlıdır. Otomatik kepenkler arasındaki genel fark, motorlu kepenkler ve motorlu kepenkler olarak ikiye ayrılmasıdır. Her iki kepenk sistemi ne kadar güçlü olursa olsun, ihmal veya çeşitli nedenlerle başarısız olurlar. Bu arada, otomatik kepenk tamir şirketleri pazara ciddi bir şekilde giriyor.

Bugün milyonlarca kepenk tamir şirketi var. Özellikle İstanbul’da oldukça fazla sayıda otomatik kepenk tamir firması bulunmaktadır. Bolluca Mh Kepenk tamircisi ve genel otomatik kepenk tamircisi kapsamındaki tamir ve servis sektörleri aşağıdaki gibidir.

• Çeşitli nedenlerle aşınmış veya kırılmış bir kilitleme sisteminin değiştirilmesi.

• Sözleşmeli veya tek seferlik otomatik kepenk sistemi bakım hizmeti

• Otomatik panjur motoru değişimi

• Kepenk askı sisteminin onarımı veya değiştirilmesi

• Deklanşör kontrolünü veya düğme arızalarını onarın

• Normal otomatik kepenk sistemi bakımı ile aynı.

Kepenk Arızası Nasıl Düzeltilir?

Otomatik deklanşör kullanıcıları tarafından sıkça sorulan ve merak edilen deklanşör hataları nasıl düzeltilir sorusunun net bir yanıtı yok. Bunun nedeni, her kusurun bir dizi faktöre bağlı olması ve onarım çalışmaları için farklı gereksinimleri olmasıdır. Otomatik kepenk en kullanışlı ve pratik güvenlik sistemlerinden biridir. Ancak tüm otomasyon sistemlerinde olduğu gibi otomatik kepenk sistemlerinde de arızalar yaşanabilmektedir. Bu arızaları gidermek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz:

1. Aşama; Otomatik panjur sistemini devreye almak için kullandığınız uzaktan kumandanın pilini değiştirin ve pilde sorun olup olmadığını kontrol edin.

Adım 2; Pili değiştirdikten sonra hata devam ederse, akım olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Şu anda; Deklanşör için kullanılan koşulların açık olduğundan emin olun.

3. Adım: Durumda ve akımda bir anormallik yoksa otomatik kepenk sistemi panelinin her engele uygun olup olmadığını kontrol edin. Panel engeli yoksa ve arızalar devam ediyorsa otomatik kepenk tamiri çerçevesinde hizmet veren firmalardan profesyonel destek alabilirsiniz.

Bolluca Mh Kepenk Tamiri İletişim

Otomatik kepenk tamiri çerçevesinde 7/24 hizmet vermekteyiz. Bolluca Mh Kepenk tamiri kanalı aracılığıyla bizimle iletişime geçerseniz, profesyonel bir otomatik kepenk onarım hizmeti alabilirsiniz. Tüm otomatik kepenk sistemlerinin onarım ve bakımını evde veya işyerinde profesyonel ekip ve ekipmanlarımız ile yapmaktayız. Tam donanımlı ekibimizle hizmet almak için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Ücretsiz kepenk tamiri desteği için tıklayın.

Yorum